Изграждане на отоплителни инсталации

Качество, гаранция и отлични цени

Фирма ВИЛФ-инженеринг е специализирана в изграждането на отоплителни инсталации в Пловдив и региона. Предлагаме изграждане на инсталации с водно подово отопление, пелетни котли и горелки GREYKO, пелетни камини и газови котли на Viessmann.

Имаме дългогодишен опит в бранша и работим с доказани материали и технологии. Извършваме всички дейности, свързани с изграждането на отоплителната инсталация, от проектирането до монтажа и пускането в експлоатация.

Предлагаме висококачествени услуги на конкурентни цени. Работим с гаранция за изпълнението на нашите проекти.

Водно подово отопление

Водното подово отопление е един от най-ефикасните начини за отопление на дома. То осигурява комфортна температура и равномерно разпределение на топлината в помещението.

Фирма ВИЛФ-инженеринг предлага изграждане на водно подово отопление с висококачествени материали и технологии.

Пелетни котли и горелки GREYKO

Пелетните котли и горелки GREYKO са високоефективни и екологични. Те са изработени от висококачествени материали и отговарят на най-високите стандарти за безопасност.

Фирма ВИЛФ-инженеринг предлага изграждане на отоплителни инсталации с пелетни котли и горелки GREYKO. Гарантираме високо качество и дълготрайна работа на инсталацията.

Пелетни камини

Пелетните камини са чудесен начин да внесете уют и топлина в дома си. Те са безопасни и лесни за използване.

Фирма ВИЛФ-инженеринг предлага изграждане на отоплителни инсталации с пелетни камини. Предлагаме богат избор от модели, които да отговарят на вашите нужди и бюджет.

Газови котли Viessmann

Газовите котли Viessmann са надеждни и ефективни. Те отговарят на най-високите стандарти за безопасност и ефективност.

Фирма ВИЛФ-инженеринг предлага изграждане на отоплителни инсталации с газови котли Viessmann. Гарантираме високо качество и дълготрайна работа на инсталацията.

За повече информация, оферта или консултация, моля, свържете се с нас на телефон 0879 808 701, 0879 808 700, на имейл wilf_eng@mail.bg или използвайта нашата Форма за запитване.