Монтаж на слънчеви колектори за подгряване на битова гореща вода

Икономични и екологични решения за подгряване на топла вода

ВИЛФ-инженеринг е фирма с дългогодишен опит в проектирането и изграждането на слънчеви инсталации за битова гореща вода. Предлагаме изграждане на инсталации с вакуумно-тръбни и плоски слънчеви колектори Viessmann.

ВИЛФ-инженеринг предлага цялостно проектиране и изграждане на слънчеви инсталации за битова гореща вода. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете правилния тип колектори и да проектирате инсталацията, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Извършваме гаранционна, извън гаранционна поддръжка и сервиз.

Изграждането на соларна инсталация за битова гореща вода е инвестиция, която се отплаща бързо. Соларните колектори могат да намалят разходите за отопление на водата с до 80%.

Вакуумно-тръбни слънчеви колектори Viessmann

Вакуумно-тръбните колектори Viessmann са най-ефективният тип слънчеви колектори на пазара. Те са изработени от висококачествени материали и имат дълъг експлоатационен живот. Вакуумното пространство между тръбите и абсорбиращата пластина създава перфектна изолация, което гарантира ефективността на колектора дори при ниски температури.

Плоски слънчеви колектори Viessmann

Плоските слънчеви колектори Viessmann са по-достъпни от вакуумно-тръбните, но също така са ефективни и надеждни. Те са изработени от висококачествени материали и са проектирани да издържат на неблагоприятни атмосферни условия.

Ето някои от предимствата на соларните инсталации за битова гореща вода:

  • Намаляват разходите за отопление на водата
  • Щадят околната среда
  • Подобряват комфорта в дома
  • Увеличават стойността на имота

Ако търсите надежден партньор за изграждане на соларна инсталация за битова гореща вода, ВИЛФ-инженеринг е правилният избор.

За повече информация, оферта или консултация, моля, свържете се с нас на телефон 0879 808 701, 0879 808 700, на имейл wilf_eng@mail.bg или използвайта нашата Форма за запитване.